Notice: Undefined offset: 3 in /home/platne/serwer14705/public_html/akredytywa.waw.pl/Controller/wpis/wpis.php on line 42
Użycie kosmetycznych olejków | Pewne informacje z akredytowanego źródła

olejek rumiankowy

Prosto z Wikipedii o SPA

Spa (z łac.

zdrowie przez wodę) – termin pochodzący z języka angielskiego, przyjęty rdzennie od belgijskiego miasta Spa, którego tereny od czasów starożytnych (ówcześnie obszar Imperium Rzymskiego) słynęły z leczniczych właściwości występujących tam wód termalnych. Początkowo termin funkcjonował jako określeolejek rumiankowy .

Widok do druku:

olejek rumiankowy